Tarjei, Tobias og Erlend er de stolte eierne bak Skogliv.no

Vi er menneskene bak Skogliv

Tarjei, Tobias og Erlend er Skoglivs eiere. Vi er eksperter på hvert vårt felt innen Minecraft, og har mange år erfaring mellom oss. Her er noe av det vi har gjort:

  • Administrert og utviklet Minecraft-servere for NRK til TV- og YouTube-sendinger direkte
  • Drevet NRK Supers faste Minecraftserver Ragnarok (ragnarok.nrksuper.no)
  • Drevet Prebz og Dennis Minecraftserver (mc.dleg.no)
  • Utviklet Vipps-betaling for nettbutikkløsningen Tebex/BuyCraft som de første i Norge
  • Laget Norges største interaktive og digitale 17. maitog. Du kan lese mer om det her.
  • Laget et undervisningsopplegg om Sametinget og samisk kultur for norske skolebarn i Minecraft Education Edition. Du kan lese mer om det her.

Eiere/Administratorer

Tarjei Mo Batalden

Tarjei administrerer stab, økonomi og analyse med stø hånd. Hans gode kunnskap om community, bedriftshåndtering, etikk og framdriftsplaner driver Skogliv.no fremover. Tarjei er student og er kjent som Deuphic.

Tobias Laundal

Tobias er vår utvikler og kode-ninja. Han lager fiffige løsninger som aldri svikter. Han har erfaring fra flere velrenomerte utviklingsbedrifter og snur hver stein to ganger før noe er ferdig. Tobias jobber i Ardoq i Oslo samtidig som han studerer, og er kjent som Totokaka.

Erlend Pilø

Når Erlends fingre løper over tastaturet og ansiktet lyser opp av den grønne teksten fra terminalen – da vet du at du er i gode hender. Større ekspertise om optimalisering, bruk, drift og vedlikehold av Minecraft-plugins og serverdrift er det få i Norge som har. Erlend arbeider med IT hos en statlig aktør og er kjent som Erlpil.

Frivillig stab

Det er ikke mulig for oss å drive dette flotte samfunnet alene. Vi får hjelp av en strålende frivillig stab. Disse er våre øyne og ører i spillet, døgnet rundt. Staben vår hjelper spillere, forklarer hvordan ting fungerer og håndhever regelverket. Vi er evig takknemlige for jobben de gjør.

Vil du bli vakt? Søk her!

Moderatorer

FrozenWay
(Stabkoordinator)

MalinOBrien

Babedicte

Piledriver00

Razlio

Nectuz

Deimi123

ce0207

ST901

Vakter

Daskiel

_Sony

Teei

Flashancash

_Micand_

Settoz

Juqy

Tiqrez

Slogmokane

Fauskis

Oyssor

CopyTurtle

Hanniizzz

Fargeriket

QueenNatalie

NoriBall

Xual

LitagoSjokomelk

SuchKaviar_

Mekaniker

Deiia

Info og histore om Skogliv.no

Vi lagde Skogliv.no sommeren 2018 etter at NRK Super la ned sin Minecraft-server Ragnarok. Gjennom vårt arbeid i NRK Super oppdaget vi nytten og gleden barn og unge hadde av å ha et sted på internett hvor de kan oppholde seg innenfor trygge rammer, satt og passet på av voksne. Et digitalt fristed hvor de kan være seg selv, men også være trygge på at det er voksne personer på dette fristedet som de kan kontakte om det skulle være behov.

I en perfekt verden ville dette tilbudet vært gratis for alle slik NRK Super sitt tilbud var, men dessverre koster det å drive en slik tjeneste. Det er helt gratis for spillere å bruke våre tjenester, og det vil det alltid være! Det er frivillig å donere penger til Skogliv.no gjennom vår nettbutikk. Vi følger Minecraft EULA så det er ikke mulig å kjøpe seg fordeler på serveren. Alt er kosmetisk.

Alt av overskudd fra butikken settes til side for å sikre fremtidig drift og videre utvikling. Vi ønsker å rette en stor takk til våre frivillige Vakter og Moderatorer som gjør en kjempeinnsats med å passe på at alle har det bra på Skogliv!

Håper vi ses på Minecraft!
IP: Skogliv.no

Nettside: https://skogliv.no
Nettbutikk: https://skogliv.no/butikk
Merch: https://skogliv.no/merch
Webkart: https://skogliv.no/kart
Discord: https://skogliv.no/discord
Epost: support@skogliv.no

Skogliv.no er eid Skogliv DA (Org nr: 921 967 772)