Tarjei, Tobias og Erlend er de stolte eierne bak Skogliv.no

Vi er menneskene bak Skogliv

Tarjei, Tobias og Erlend er Skoglivs eiere. Vi er eksperter på hvert vårt felt innen Minecraft, og har mange år erfaring mellom oss. Her er noe av det vi har gjort:

  • Arrangert Norges største 17. maifeiringer i 2020 og 2021, med 37.000 deltakere.
  • Laget læringsopplegg med Den norske Opera & Ballett, og om samisk språk og kultur med Universitetet i Agder.
  • Drevet servere i prosjekter for NRK Super og Prebz og Dennis.
  • Utviklet Vipps-betaling for nettbutikkløsningen Tebex som de første i Norge

Eiere/Administratorer

Tarjei Mo Batalden

Tarjei er prosjektleder for store og små oppgaver Skogliv løser. Han sørger for at alle våre prosjekter bygger på gode konsepter, og hjelper dem vi samarbeider med å finne de beste mulighetene for deres ønsker. Tarjei kan kontaktes om alle henvendelser til Skogliv.

Tobias Laundal

Tobias er vår tekniske utvikler. Han utvikler de unike systemene som muliggjør Skoglivs prosjekter. I Microsoft Azure har han konstruert skaleringen som 17. mai 2021 lot 37 000 spillere feire nasjonaldagen i Minecraft – helt uten trøbbel og feil.

Erlend Pilø

Erlend er vår ekspert på drift og infrastruktur. Ingen i Norge har mer erfaring om drift, optimalisering og vedlikehold av Minecraft-prosjekter. Erlend har drevet servere sammenhengende siden 2013. Han sørger for å realisere mulighetene og ønskene i prosjektene våre.

MEETUP: I november 2021 møtte vi en del av spillerne våre på vårt første meetup!

Frivillig stab

Det er ikke mulig for oss å drive dette flotte samfunnet alene. Vi får hjelp av en strålende frivillig stab. Disse er våre øyne og ører i spillet, døgnet rundt. Staben vår hjelper spillere, forklarer hvordan ting fungerer og håndhever regelverket. Vi er evig takknemlige for jobben de gjør.

Vil du bli vakt? Søk her!

Moderatorer

FrozenWay
(Stabkoordinator)

Marenaa

Candydederp

Piledriver00

Tiqrez

Nectuz

Deimi123

ce0207

ST901

Vakter

Daskiel

_Sony

Silkje

Teei

Flashancash

_Micand_

Settoz

NoriBall

Itz_Bestemor

FakeFleebs

Martineis

Oyssor

SuchKaviar_

Hanniizzz

Xual

Info og histore om Skogliv

Skogliv ble lansert sommeren 2018 som et trygt og stabilt sted på internett for norske barn og unge.

Da NRK Super la ned sin server for FlippKlipp «Ragnarok», som vi jobbet på, mente vi det var for synd om det gode miljøet ikke skulle ha et nytt sted å gå til. Det var et miljø som var bygget opp og samlet over tid, med Ragnarok som samlingspunkt. Det var et digitalt fristed hvor spillerne kunne være seg selv, men også være trygge på at det var drevet av voksne personer som de kunne kontakte ved behov.

Skogliv ble en fortsettelse av dette gode miljøet – drevet i privat regi.

Gjennom årene har vi vokst til å være Norges største Minecraft-server. Rundt 50 000 spillere har vært innom oss siden oppstarten. Vi har vokst og tatt på oss større prosjekter. Spillerne våre får være med på store oppdateringer av spillet, arrangementer og annet vi gjør.

Ved siden av den faste serveren, som er oppe 24/7, har vi spesialisert oss på store prosjekter. Det som i 2020 startet som et lokalt prosjekt, ble på under to uker til Norges største feiring av nasjonaldagen. På noen dager utviklet vi et fullt nettverk for skalering av Minecraft-servere i Microsoft Azure til feiringen, fikk bygget en løype som togene kunne gå i, og markedsført arrangementet.

Året etter var det fortsatt pandemi, og vi gjentok feiringen. Den ble da mange ganger så stor, og vist fram blant annet på NRKs direktesending om morgenen. På få minutter var det tusenvis av spillere som logget inn.

I tillegg lager vi utdanningsopplegg i Minecraft: Education Edition. Vi er partnere med Microsoft, og samarbeider med sentrale utdannings- og kulturinstutisjoner i oppleggene våre.

Skoglivs store prosjekter har vært omtalt i alle nasjonale medier, på TV og i en rekke lokalaviser. På flere av arrangementene har medlemmer av Kongehuset deltatt.

Vi driver ikke Skogliv for å tjene penger. Likevel har vi store faste kostnader for å kunne tilby plattformen vår som et trygt og hyggelig sted for alle. Spillere kan derfor kjøpe kosmetiske ting på serveren gjennom vår nettbutikk. Disse inntektene går i sin helhet inn i kostnadene ved serverleie og programvare. Det er frivillig å donere eller kjøpe noe av oss. Vi følger Minecraft EULA-avtalen, så det er ikke mulig å kjøpe seg til fordeler på serveren. Ved større prosjekter betaler samarbeidspartnere for utvikling, oppsett, drift og markedsføring av arrangementene.

Skogliv er MVA-registrert, og betaler 25 % merverdiavgift på all omsetning. Vi er organisert som et ansvarlig selskap med delt ansvar.

Håper vi ses på Minecraft!
IP: Skogliv.no

Nettside: https://skogliv.no
Nettbutikk: https://skogliv.no/butikk
Merch: https://skogliv.no/merch
Webkart: https://skogliv.no/kart
Discord: https://skogliv.no/discord
Epost: kontakt@skogliv.no

Skogliv.no er eid av Skogliv DA (Org nr: 921 967 772).