Her kan du sende oss meldinger. Husk å skrive Minecraft-navnet ditt. Om du spiller på Bedrock (Mobil/iPad) må du legge på et punktum foran brukernavnet ditt når du oppgir det da det er slik det ser ut i spillet. Eksempel: .Brukernavn

 

VIKTIG: Les riktig avsnitt under før du sender en sak.

Vaktsøknader

Vi anbefaler deg å ha erfaring som stab på andre servere om du ønsker å bli stab hos oss. Dette er ikke et krav, men gjør at du stiller sterkere i søknadsprosessen. Søknadstekst bør være minst 400 ord, helst mer.

 

Krav til innhold: Fullt navn, Minecraft-navn, fødselsdato, kontaktinfo. Søknader som ikke har dette blir avslått.

Man må være minst 13 år for å søke om vakt. Man kan ikke søke om moderator. Hvis du ikke har blitt godkjent, vent minst en måned før du søker igjen.

Unbansøknader (opphevelse av/spørsmål om straff)

Husk å skrive brukernavn. Du må si hvorfor du tror vi har gjort en feil eller du fortjener å slippe inn igjen. Straffer på under én dag kan du ikke regne med at vi rekker å svare på før de har utløpt automatisk.

Vi har logger og bevis på alle straffer vi gir. At du er straffet «uten grunn» må du altså bevise eller forklare hvorfor du tror vi har gjort en feil.

Hvis noen andre har brukt din bruker og fått en straff, kommer vi ikke til å endre straffen.

Byggesøknader

Aldersgrense 15 år.
Du må legge ved en portfolio i form av bilder og/eller video av dine tidligere byggverk.

Jeg lurer på noe helt annet

Er du spiller og lurer på noe på Skogliv Minecraft-serveren på PC?

  • Da kan du fortsatt sende inn en sak med skjemaet under. Velg “Andre meldinger” eller “Hjelp til ting i spillet” i lista nederst

Er du forelder til en spiller på Skogliv?

  • Da kan du også sende oss en sak i skjemaet.
  • Merk at saker fra skjemaet behandles i hovedsak av den frivillige staben til Skogliv. Behandlingen tar ofte noen dager.

Er du voksen og har en henvendelse eller spørsmål til teamet bak Skogliv?

OBS: Når du skal logge inn eller registrere deg på nettsiden skal du IKKE bruke Minecraft brukeren din. Du må lage en konto på nettsiden. Man skal ALDRI logge inn med Minecraft kontoen sin andre steder enn i Minecraft launcheren eller på Minecraft.net.

Lag en konto, IKKE forsøk å logge på med Minecraft brukeren din.

Send inn din melding:

Hva skjer videre etter jeg har sendt en sak?

Vår frivillige stab ser på og behandler saken. Unbansøknader får vanligvis svar innen en uke. Vaktsøknader vanligvis innen 2-3 uker.

Du får et firesifret saksnummer du kan sende oss hvis du har spørsmål.

Du får varsel på e-post når det skjer noe i saken din. Du kan også gå inn her og se og skrive inn mer.