Stab meetup i Oslo 2019

Skogliv er helt avhengig av frivillige som er med på å passe på alle barn og unge som spiller. Disse sørger for at alle følger reglene og at alle har det bra.
Uten disse dyktige ungdommene hadde vi ikke kunne drevet Skogliv. Vi kaller de som arbeider frivillig for oss som stab.

Du kan se navnene på alle som arbeider med Skogliv her: https://skogliv.no/om-oss/

De som arbeider med serveren hver dag bruker mye tid sammen, men all dialog skjer over internett. For å styrke samholdet samt gi tilbake til våre frivillige inviterte vi alle til Oslo en helg for å sosialisere og bli bedre kjent med hverandre.

Vi var totalt en gjeng på 13 personer som møttes i Oslo fredag 9. august 2019.

Gruppebilde av de tilstede (minus 3 personer)

Fredag kveld møttes vi for å spise pizza. Etter en resultatløs diskusjon om ananas ble vi alle til slutt mette. Dermed dro vi for å spille bowling. Hvem som er Skoglivs beste bowler er vi fortsatt ikke enige om.

Lørdag morgen dro vi ut til en båthavn utenfor Oslo. Derfra la vi ut med Sjøkorpset i Oslo sin båt «UMOE». Både Tobias og Tarjei (eiere av Skogliv) er drevne seilere.

Det var, mildt sagt, meldt dårlig vær, men slikt stopper ikke oss! Staben tok på seg regnjakka og fikk prøve å seile en stor seilbåt, med alt det innebærer: Dukke for bommen, trekke tau og styre.

Kursen ble lagt mot Oslo sentrum. Vi seilte inn ved Operaen, holdt på å skremme turister på taket, før vi jibbet med brask og bram, og gjorde det samme ved Rådhuset igjen.

Da magene romlet la vi til på en øy i Oslofjorden for å grille pølser og spille kubb. Som man kanskje kan gjette klarte vi heller ikke å bli enige om hvem som var den beste kubb-spilleren. Det var til og med en som var så modig at han valgte å ta seg en svømmetur! Som om det ikke var nok vann i lufta…

Etter en matbit la vi ut igjen. Da kom det værste regnet mot oss. Lanterner ble tent, radar slått på, og de fleste i staben trakk inn under dekk for å spille kort. Mens staben seilte sin egen sjø tok adminene styring og måtte stå ute i regnet.


Søndag gikk med til en workshop rundt Skogliv. Vi diskuterte nåværende status, det norske Minecraft miljøet og ikke minst fremtiden til Skogliv! Det ble også utarbeidet nye konsepter og måter å forbedre opplevelsen til våre spillere! Dette gleder vi oss til å vise dere framover!

Kort oppsummert var dette en veldig hyggelig helg, med mye morro og sosialisering! Vi håper at enda flere kan delta på neste års meetup!
Igjen, vi setter utrolig pris på våre frivillige og det arbeidet de legger inn for at andre skal ha det bra på internett! Dere er super flinke, tusen takk!

Vi ønsker å takke
Sjøkorpset i Oslo – Utlån av båten «Umoe»
Bærum Seilforening – Utlån av øy i Oslofjorden
Tøyen sportsklubb – Utlån av lokaler for workshop

Vi sees igjen neste år!

PS: Lyst til å bli en del av denne dyktige gjengen og arbeide med å passe på Norges største spill-server for barn og unge? Da kan du søke her: https://skogliv.no/soknader/