Del 2 av januar-oppdateringen!

For en og en halv uke siden kom del 1 av januar-oppdateringen ut, her kommer del 2!
Bildet brukt i saken er laget av u/cubicApocalypse

Dette er nytt i Survival

  • Nytt system for kommandoer og warps – Vi har endret måten man kan warpe på serveren! Før var det en stor vegg med butikker i spawn, disse er nå flyttet inn i en inventory med alle andre warps og nyttige kommandoer. I fremtiden kommer vi til å utvide denne menyen med flere kommandoer og mer funksjonalitet. Du kan nå reise rundt på serveren med kommandoen /meny
  • Bedre drømmer – Trøtt? Ta deg en blund! Om nok gjør det blir det kanskje dag…
  • Power tools – Denne er litt teknisk. Ved å bruke kommandoen /powertool <kommando> kan du binde en kommando til et item. Dette lar deg kjøre kommandoen mange ganger. F.eks. om du skal legge til en person i 50 kister så kan du bruke /powertool <kommando> og klikke på alle kistene. OBS: Dette systemet er ute på prøve. Om det blir missbrukt eller lignende blir det fjernet. Dette er ment for våre mest drevende spillere.
  • Nye kommandoer – /meny, /info, /ut toggle (fjerner treanimasjonen fra sist update)

Nytt på Discord:

  • Automatisk Discord rank for premium – Spillere som kjøper enten gull, diamant eller rubinrank via nettbutikken vår kan nå legge ved Discord taggen sin og få ranken automatisk på vår Discord server! Obs Husk både brukernavn og tallene bak #. F.eks: Erlpil#0404
  • Info kanal – En ny kanal som informerer om de ulike informasjons kanalene så det er lettere å lese for de som ikke gidder å lese… uhm… vent hæ? Trenger vi egentlig denne?


Vi har også oppdatert en del av våre plugins som har rettet flere bugs som dere har funnet plagsomme.

Dette var alt for januar-oppdateringen. Vi vil gjerne høre mer om hva dere ønsker dere på serveren! Vi har en egen kanal for dette på vår Discord server.
Neste oppdatering er planlagt i februar hvor vi til fokusere på /reise, utvidelse av funksjonalitet i /meny, bruken av skulls for spillere og chat!

Husk at det som etter alle store oppdateringer kan oppstå småfeil. Veldig fint om dere melder fra om disse så retter vi de så fort vi har mulighet!
Det er best å gi beskjed om det på Discord!
Trykk her for å bli med i Skogliv sin Discord server!